Betül Demir, Bebek’te basın mensuplarıyla sohbet ederken saçlarında yaptığı değişikliği açıkladı. Sabahları genellikle yürüyüşe çıktığını belirten şarkıcı, bu sefer geç çıktığı için basın mensuplarıyla karşılaştığını söyledi. Klibin ortasında saçlarını kestirmeye karar verdiğini ve hemen kuaföre giderek saçlarını kestirdiğini ifade etti.

Sahne kıyafetleri konusunda çarpıcı bir itirafta bulunan Betül Demir, pahalılıktan dolayı kemerleri sıktığını ve bazı kıyafetleri modifiye ettirerek tekrar giydiğini söyledi. Tasarımcı arkadaşlarının kıyafetlerini bazen giyip sonra geri verdiğini belirten şarkıcı, “Paylaşmak çok güzel, ben de onlarla paylaşabiliyorum bazen. Öyle geçiriyoruz sahnelerimizdeki kıyafetleri” dedi.

Ajda Pekkan’ın Harbiye Açıkhava konserinde protokol seyircileri erken terk etmesine ilişkin açıklamalarda bulunan Betül Demir, Ajda Pekkan’ın kesinlikle haklı olduğunu söyledi. Konser adabını bilmeyen seyircilerin konser alanını terk etmesine sinirlendiğini belirten şarkıcı, “Ben olsam kafalarını kırardım” diyerek espri yaptı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir