Bergüzar Korel, yeni sezonda Kanal D’de ekrana gelecek Annem Ankara dizisinde ‘Zuhal Angigün’ karakterine hayat verecek. Londra’dan Türkiye’ye dönen 42 yaşındaki oyuncu, sarı saçlarına veda ederek yeni karakteri için dış görünüşünü değiştirdi.

Korel, Instagram hesabından paylaştığı bir karavan fotoğrafına, “Ekibe söz verdim, her gün saç makyajdan sonra poz vereceğim. Bu hafta sadece bir gün sözümü tutabildim, tamam yavaş yavaş” notunu düştü.

Annem Ankara, gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek yazılan senaryosuyla dikkat çekiyor. Dizide, üç evladının annesi ve kimseye evlat olamamış bir adamın karısı olan Zuhal’in hikayesi anlatılacak. Başak Angigün tarafından kaleme alınan senaryo, Faruk Teber tarafından yönetilecek.

Oyuncu kadrosunda Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür’ün başrolde yer aldığı diziye, Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sinem Uslu, Yıldıray Şahinler, Gülhan Tekin, Muharrem Türkseven, Mustafa Açılan, Fatma Toptaş, Dilek Çelebi, Durukan Çelikkaya, Ezgi Gör, Selen Özbayrak, Başak Akan, Mustafa Enis Bilir, Hakan Akın ve Celile Toyon gibi isimler de eşlik edecek.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir