Berdan Mardini, Mardin’de kurduğu fabrikasını yıllar içinde geliştirerek kozmetik sektörüne adım atmıştı. Fatoş Yelliler’den 2021’de ayrılan ve yeni aşkı Dilara Talay ile ilişkiye başlayan şarkıcı, evlilik konusundaki düşüncelerini paylaştı.

Şarkıcı, evliliği düşündüğü sorulduğunda “Hiç olmayacak dediğimiz şeyleri yapabilirsiniz. ‘Asla evlenemeyeceğim’ demiyorum. Önemli olan vicdanlı ve merhametli biriyle birlikte olmak. Evliliğe karşı değilim. İki insanın birbirini sevmesi zaten evliliktir.” şeklinde yanıt vermişti.

Şimdi ise genç sevgilisiyle mutlu anlarını paylaşan Berdan Mardini, sosyal medyada gündem oldu. Çiftin fotoğraflarını kalp emojisiyle paylaşması takipçilerinden olumlu yorumlar aldı.

Mardini’nin ilişkisiyle ilgili verdiği pozlara gelen yorumlar arasında “İnsanlar mutluysa ne gerek var gereksiz yorumlar yapmaya. O kadar sınavdan geçti adam, tadını çıkarsın. Bizlere sadece mutluluklar dilemek düşer”, “Ömür boyu çok mutlu olun”, “Çok yakışıyorsunuz” şeklinde mesajlar yer aldı.

Şarkıcı, aşk dolu paylaşımlarına devam ederken, sevenlerinden aldığı destekle mutluluğunu sosyal medya üzerinden paylaşmaya devam ediyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir