Angelina Jolie ile Brad Pitt’in ilişkisi 2005 yılında başlamış ve 2016 yılında sona ermiştir. Jolie, Pitt’in uçakta kendisine ve çocuklarından birine şiddet uyguladığını iddia etmiştir. Şu anda kanlı bıçaklı olan çiftten Jolie, geçmişine dair çarpıcı bir itiraf yapmıştır.

Jolie, bir röportajında 22 yaşındayken intihar etmeyi düşündüğünü ve bir kiralık katil tutmayı planladığını açıklamıştır. 2001 yılında zor bir dönem geçirirken bir kiralık katil ile konuştuğunu belirten Jolie, ailesi ve sevdikleri için daha kolay olacağını düşündüğü için intihar etmek yerine öldürülmeyi tercih ettiğini söylemiştir.

New York’ta bu tarz insanları bulmanın zor olmadığını belirten Jolie, kiralık katilin kendisinden kararını yeniden düşünmesini istediğini ifade etmiştir. Ancak, hayatında yaşadığı değişimler sonrasında bu kararından vazgeçtiğini belirtmiştir.

Angelina Jolie’nin hayatındaki zor dönemler ve verdiği mücadeleler hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca, Angelina Jolie’nin Gazze’deki mülteci kampının bombalanmasına tepkisini ve yaşanan acıları buradan okuyabilirsiniz.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir