Bartu Küçükçağlayan, klinik psikolog Merve Özgüle ile evlendiği 2019 yılında Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği’nde düzenlenen muhteşem bir törenle dünyaevine girmişti. 41 yaşındaki oyuncu ve müzisyen, Saba Tümer’in YouTube programına konuk oldu ve Merve ile nasıl tanıştığını anlattı.

Bir gece kulübünde tanıştıklarını belirten Küçükçağlayan, Merve’yi turist sandığını ve dans ederken çok güzel ve rahat olduğunu düşündüğünü dile getirdi. İkinci kez karşılaştıklarında hemen yanına gidip, “Adın ne? Bir daha seni kaybetmek istemiyorum” diyerek telefon numarasını istedi.

Şubat 2022’de kızları Mevsim’in doğumuyla baba olan Küçükçağlayan, evlilik teklifi hikayesini paylaştı. Eşinin üç evlilik teklifini reddettiğini ve kendisinin teklif etmek istediğini belirten oyuncu, doğum günlerinde canlı piyano eşliğinde evlilik teklif ettiğini anlattı.

Yeniden yazılan içerikte, Bartu Küçükçağlayan’ın hayatındaki önemli anlar ve romantik detaylar sorularla alt başlıklar halinde düzenlendi. Bu içerik, WordPress blog altyapısına uygun şekilde hazırlandı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir