Meriç Aral ve Serkan Keskin, aile ve yakın arkadaşlarının katıldığı sade bir nikah töreniyle evlendiler. Törende gelin ve damadın şahitliğini yakın arkadaşları Efe Tuncer ve Birkan Sokullu yaptı.

Ünlü dostları arasında Barış Arduç, Necip Memili, Didem Dayıcıoğlu, Ece Çeşmioğlu, Taner Ölmez, Demet Akbağ, Özge Özpirinççi, Burak Yamantürk, Hazal Kaya, Ali Atay, Demet Evgar, Başak Dizer, Cengiz Bozkurt, Birkan Sokullu, Bennu Yıldırımlar, Alina Boz, Umut Evirgen, Boran Kuzum, İbrahim Selim, İlker Kızmaz, Özgür Çevik, Bengi Apak, Sarp Apak, Metin Akdülger, Serkay Tütüncü, Zeynep Bastık, Umut Kurt, Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimler vardı.

Barış Arduç, düğünde gazetecilerle bir araya geldi ve çiftin evliliğini kutladı. Arduç, Aral ile Keskin’in harika bir birlikteliklerinin evlilikle taçlandığını belirtti.

Arduç ayrıca, yakın zamanda yeni bir sinema filminin çekimlerine başlayacağını ve televizyonda projesi olmayabileceğini söyledi. Eşi Gupse Özay’ın yoğun bir tempoda çalıştığını ve kendisinin de her zaman yanında olduğunu söyledi.

Barış Arduç, seneye televizyonda projesi olabileceğini ve yakın zamanda Mehmet Ada Öztekin ile bir sinema filmi çekeceğini açıkladı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir