Ayşegül Aldinç, pop müziğin usta isimlerinden biri olarak bilinir. Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olduktan sonra devlet memuru olarak Yıldız Parkı’ndaki porselencide çalışmıştır. Aldinç, o dönem çekilen siyah beyaz fotoğrafını Instagram hesabında paylaşarak hatıralarını tazelik.

Ünlü şarkıcı, o dönemde stajyer öğrenci olarak başlamış, daha sonra desinatör olarak devlet memuru statüsünde çalışmıştır. Porselen objeler üzerinde çalışmalar yapmış ve klasik desenlerle uğraşmıştır.

Aldinç, geçmişte tercih ettiği kısa saçlı imajından bahsederek, Eurovision’da yarıştığı ve işe geri döndüğü dönemde saçlarını cesurca kestirdiğini anlatmıştır. Saçlarındaki değişiklikleri ve o dönemdeki modayı anlatarak, o yıllarda popüler olan "Aslan Başı" saç modelinden bahsetmiştir.

Son zamanlarda katıldığı programlarda çarpıcı açıklamalarda bulunan Aldinç, Sezen Aksu, Atilla Özdemiroğlu, Ajda Pekkan ve Erol Evgin gibi ünlü sanatçılar hakkında konuşmuştur. Küçükken hayal ettiği her şeyin gerçekleştiğini belirten Aldinç, müzik kariyerinin yanı sıra oyunculuk alanında da adından söz ettirmiştir.

Ayşegül Aldinç’in müzik ve sanat hayatıyla ilgili daha fazla detayı buradan okuyabilirsiniz: Ayşegül Aldinç’ten yıllar sonra gelen itiraf: Ne cesaret ama! Sen kimsin yani? Ayşegül Aldinç: Küçükken istediğim her şey gerçekleşti

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir