Aslıhan Karalar: Aksiyon Sahnelerindeki Başarısının Sırrı

Aslıhan Karalar, Best Model Of Turkey yarışmasında birinci seçildikten sonra 2017’de Paris’te Best Model Of World tacını giymiş ve birçok yapımda rol almıştır. Oyuncu, sporcu kimliği ile bilinir ve aksiyon sahnelerinde zorlanmadığını belirtmektedir. Daha önce silah eğitimi aldığını ve spor hayatına voleybol, basketbol, futbol ve kick boks gibi dallarda devam ettiğini söylemiştir.

Aslıhan Karalar, İstanbul dışındaki projelere sıcak baktığını ifade etmiştir. Daha önce şehir dışında çeşitli projelerde yer aldığını ve bu deneyimlerinin harika geçtiğini belirtmiştir. Kendisine yapılan “İstanbul dışında yaşamaya hazır mısınız?” sorusuna olumlu yanıt veren Karalar, farklı projelerde yer almayı ve yeni deneyimler yaşamayı istediğini vurgulamıştır.

Son olarak, Aslıhan Karalar’ın şık tarzı ve duru güzelliği ile dikkatleri üzerine çektiği belirtilmiştir. Oyuncu, İstanbul dışındaki projelere açık olduğunu ve insanlarla hızlıca uyum sağlayabileceğini dile getirmiştir. Karalar’ın ilerleyen dönemlerde farklı şehirlerde çekilecek projelerde yer alması beklenmektedir.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir