Aslı Enver ve Berkin Gökbudak çifti, Kasım 2022’de sessiz sedasız bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Nikahlarından kısa bir süre sonra Aslı Enver’in hamile olduğu ortaya çıkmış ve çiftin kızlarına Elay adını verdikleri müjdeli haberi 4 Temmuz 2023’te almıştık.

Ünlü oyuncu, kızlarının doğumunu sosyal medya hesabından duyurarak, “Benim güzel ailem… 4 Temmuz 2023… Hayatımın en özel günü… Ziyarete gelen, arayan, mesaj gönderen herkese yürekten teşekkürler. Mutlu, huzurlu, bol kahkahalı büyütebilmek dileğiyle… Hoş geldin Eloş’um…” mesajını paylaşmıştı.

Aslı Enver, son olarak bir bebek maması markasının yüzü oldu ve bir lansmanda Pınar Sabancı’nın sorularını yanıtladı. “Elay ile kendimize özel, mucizevi bir hikayemiz var. Elay’ın büyüme sürecinde onun hiçbir anını kaçırmamak adına, mümkün olduğunca tüm vaktimi onunla geçirmeye çalışıyorum ve bundan büyük keyif alıyorum. Annelik herkes için farklı bir hikaye. Bu yolculuk, bazen karmaşık duygular da barındırıyor; yetememe hissi, en doğruyu yapıp yapmadığınızdan endişe duyma ve çocuğunuzun mutluluğu…” şeklinde konuştu.

Çocuğunuzun sizinle paylaşamadığı duyguları anlamaya çalışmanın zorluğunu vurgulayan Enver, annelik deneyimini hem mutlu hem heyecanlı hem de yorucu olarak tanımladı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir