Ankaralı Turgut, sahne adıyla bilinen Turgut Karataş (61), akciğer kanseri nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Geçtiğimiz ay kızı tarafından hastaneye götürülen Turgut’un durumu ciddiydi. Kızı Eylem Boran, babasının hastane odasından fotoğraflarını paylaşarak sevenlerinden dua istedi.

2017 yılında KOAH nedeniyle de hastaneye kaldırılan Ankaralı Turgut, ATV Haber yayınında yaşadıklarını anlattı. Mide ağrısı şikayetiyle hastaneye giden Turgut, kanser olduğunu öğrendiğini belirtti. Zorlu bir süreçten geçtiğini ve 1.5 ay hastanede yattığını, 12-13 kilo verdiğini açıkladı. Kanserin metastaz yaparak karaciğerine de yayıldığını söyleyen Turgut, akıllı ilaç kullanması gerektiğini ancak maddi durumunun bunu zorlaştırdığını ifade etti.

Turgut, “İlacı almak için biraz sıkıştık, 65 milyar gibi bir rakam çok para kazanan bir sanatçı değilim bu ülkede. Düşmez kalkmaz bir Allah’tır. Trilyonluk bir insan bile bir anda sıfıra düşebiliyor” dedi.

Sanatçı, kendi türkülerinin yabancı filmlerde izni olmadan kullanılması konusunda da açıklamalarda bulundu. Davalar açtığını ancak sanat camiasından kimse tarafından aranıp geçmiş olsun dileğinde bulunulmadığını belirterek, “Gönül kırgınlığım var” dedi.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir