Bade İşçil, Bebek’te görüntülendi. Enrique Iglesias konseri için Dubai’ye giden oyuncu, Dubai’de güzel vakit geçirdiğini ve bisiklet sürdüğünü söyledi. Yazı genelde İstanbul’da geçirdiğini belirten İşçil, iş görüşmeleri yaptığını ve bazılarının sonuçlandığını bazılarının ise olmadığını ifade etti.

Sosyal medyada dans videoları paylaşan İşçil, bu videoları stresli ve yorucu günlerden uzaklaşmak için yaptığını ve insanların faydalanması için paylaştığını dile getirdi. Ayrıca, “Herkes her şeyi yapıyor. Ben sınırımı aşmayı sevmiyorum” dedi.

Fenerbahçe taraftarı olan İşçil, çocuğunun Galatasaraylı olduğunu ve Ali Koç ile Mourinho’nun bir şeyler yapması gerektiğini espriyle anlattı.

Güzellik kavramına yönelik eleştirilerde bulunan İşçil, insanların Instagram’a bakmayı alıştıklarını ve hep filtreli şeylere alıştıklarını söyledi.

Oyuncu, tiyatro tekliflerini kabul etmediğini, çünkü alanının dışına çıkmak istemediğini ve inanmadığı işleri kabul etmediğini belirtti. Ayrıca, sosyal medyada takipçi sayısı yüksek olan isimlerin dizilerde tercih edilmesine şaşırdığını ve inandığı işleri tercih ettiğini vurguladı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir