Genç şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz aylarda sahne kostümlerinin eleştirilmesi hakkında önemli bir açıklama yapmıştı. Kıbrıs’ta vereceği konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Tilki, eleştirilere şu şekilde yanıt vermişti: “Benim tepki gösterilecek ekstra bir kıyafetim yok. İnsanlar her şeye tepki gösteriyor. Ona tepki gösteriyor, buna da tepki gösteriyor. O yüzden durmuyoruz, devam ediyoruz. Ne istersek giyiyoruz, ne istersek yiyoruz. Bu benim alanıma ve özelime girmek. Ben kimsenin özel hayatına girmiyorum. İnsanlar benim şarkılarımı eleştirebilir. Ama özelime giremez. Bu konular bana eleştiri gibi gelmiyor. Biraz taciz gibi geliyor.”

Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı pozla bir kez daha gündeme geldi. Aynadan çektiği fotoğrafın altına, “Yeni çıkardığımız şarkıdan sonra yeni sürprizlere devam” notunu düşüren Tilki, takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

Ancak kıyafeti nedeniyle eleştiri alan şarkıcı, sosyal medya kullanıcılarından tepki aldı. Bazı takipçileri, Aleyna Tilki’nin yetenekli bir ses sanatçısı olduğunu ve bu tarz fotoğraflara ihtiyaç olmadığını belirtirken, gençleri iyi bir örnek olmadığı yönünde eleştirilerde bulundular.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir