Survivor All Star yarışmasının sevilen yarışmacılarından Aleyna Kalaycıoğlu, şu anda müzik kariyerine odaklanmış durumda. Geçtiğimiz günlerde rapçi Canbay ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Aleyna, son olarak annesiyle birlikte Cem Adrian konserine katıldı.

Aleyna, annesi Zuhal Kalaycıoğlu ile birlikte konserde görüntülendi. Benzerlikleri nedeniyle Aleyna’ya “küçük Zuhal” denildiğini belirten Kalaycıoğlu, annesiyle espri yaparak “Bugün ağlayacağız galiba” dedi. Kalaycıoğlu’nun en sevdiği şarkının “Kül” olduğunu söyledi.

Annesi Zuhal Kalaycıoğlu, Aleyna’nın arabesk bir şarkı yapmasını istediğini dile getirirken, Aleyna ise ilk defa arabesk tarzında bir şarkı yapacağını ve büyük bir kitleyi hedeflediğini belirtti.

Aleyna’nın annesine en sevdiği şarkısı sorulduğunda “Bana Cevap Ver” dediğini ve arabada en az üç kez dinlediğini söyledi. Düet yapma teklifine ise Karadenizli olması nedeniyle “Hayır, olmaz” diyerek esprili bir yanıt verdi.

Aleyna, yazın çalışmaktan dolayı tatil yapamadığını ve tatil planlarını önümüzdeki seneye ertelediğini açıkladı. Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu’nun kim olduğu, kaç yaşında olduğu ve mesleği hakkında merak edilenler devam ediyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir