Oğulcan Engin ve sevgilisi İlayda Alişan, geçtiğimiz gün bir etkinlikte görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle sohbet eden çift, evlilik sorularını yanıtladı. Oğulcan Engin, beş yıl önce açtığı mekanının beşinci yıl kutlamasında, annesi Seda Sayan’ın gelmediğini ancak onun için çok önemli olduğunu belirtti. İlayda Alişan ise Oğulcan’ın iş hayatında başarılı olmasından dolayı gurur duyduğunu ifade etti.

Davete katılan ünlüler arasında Ezgi Mola, Berrak Tüzünataç, Burak Çelik, Didem Soydan, Hazal Subaşı ve Acun Ilıcalı da vardı. Acun Ilıcalı, eşi Ayça Çağla Altunkaya ile birlikte davete katıldı ve Oğulcan Engin’e övgü dolu sözlerle yaklaştı. Ilıcalı, Oğulcan’ın varlık içerisinde başarılı olmasının daha zor olduğunu belirtti.

İlayda Alişan ve Oğulcan Engin, ilişkileriyle sık sık magazin gündemine gelirken, evlilik sorularını yanıtsız bırakmadılar. Çift, “Bizi utandırmayın” diyerek mizahi bir dille konuya yaklaştılar.

Bu özel etkinlikte, Oğulcan Engin’in iş hayatındaki başarısı ve sevgilisi İlayda Alişan ile olan ilişkisi konuşulurken, davete katılan ünlüler de geceye renk kattılar.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir