Mehmet Günsür, Uzun Süre Sonra Televizyon Ekranına Geri Dönüyor

Mehmet Günsür, uzun süredir İtalya’da yaşayan bir dizi oyuncusu olarak bilinmektedir. Ancak şimdi ara verdiği televizyon kariyerine geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Kanal D’nin yeni projesi olan ‘Annem Ankara’ dizisinde rol alacak olan Günsür, Bergüzar Korel’in canlandırdığı Zuhal’in eşi Hasan karakterine hayat verecek.

Günsür, gerçek hayatta üç çocuğu bulunan bir baba olan Hasan karakterini canlandıracak. 2010 yapımı ‘Aşk Tesadüfleri Sever’ filminin çekimlerinin yapıldığı Ankara’ya 14 yıl sonra geri dönen oyuncu, hayranlarına nostaljik anılar yaşatacak.

Başak Angigün’ün gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek kaleme aldığı ‘Annem Ankara’ dizisi, Kanal D izleyicisini 90’lara götürecek. Yönetmen koltuğunda Faruk Teber’in oturduğu bu iddialı proje, Günsür’ün televizyon ekranındaki dönüşünü heyecanla bekleyen izleyicileri memnun edecek.

Mehmet Günsür, 10 yıl aradan sonra televizyon ekranına dönerken, ilk kez Bergüzar Korel ile başrolü paylaşacak. Bu yeni dönemde Günsür’ün izleyicilere farklı bir karakterle sürpriz yapması bekleniyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir