Adana Otogarı’nda uzun yıllardır çiğköfte satarak geçimini sağlayan 62 yaşındaki Osman Aslan, yılanlara olan sevgisiyle dikkat çekiyor. Halk arasında ‘zehirsiz kara yılan’ olarak bilinen yılanları besleyen ve defalarca ısırılan Aslan, hala yılanları elleriyle süt içirerek besliyor. Ayrıca Adana Otogarı’nda yılanlarla şov yaparak insanları şaşırtıyor.

Geçtiğimiz günlerde Osman Aslan, yılanlarla şov yaparken bir yılan tarafından kaşından ısırıldı. Bu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken video, sosyal medyada milyonlarca kez izlenip beğenildi.

Osman Aslan, “Yılancı Osman” olarak tanındığını belirterek, yılanlara olan sevgisini şu sözlerle açıkladı: “Ben yılanlara karşı bir sevgi ve sempati besliyorum. Yılanları çok seviyorum. Ben yılanlarla yatıp kalkıyorum. Zerre kadar zarar görmedim. Yılancılık çocukluğumdan beri aile geleneğimiz. Millet kahvede okey oynar veya masa kurar eğlenir. Ben arabama biner araziye gider yılan ararım. Benim işim bu. Onları öperim, severim, geri bırakır ve dağa salarım. Koynumda bile yılan besliyorum. Onlara ciğer, kurbağa yedirip süt içiriyorum.”

Adana Otogarı’nda esnaflık yapan Hikmet Toprak da Osman Aslan’ın yılan sevgisine dikkat çekerek, “Yılancı Osman, bilindik bir simadır. Yılanlara çocukluğundan bu yana sevgisi var. Burada kendi elleriyle besliyor, kurbağa topluyor, ciğer alıp yediriyor, süt içiriyor. Hayvan sevgisi çok fazla. Eziyet etmez hayvanlara. Aşırı derecede hayvan ve yılan sevgisi var adamda. İnsanlar Osman Abiyi yılanlarla gördüklerinde çok şaşırıyorlar. Adam koynunda yatırıyor, eliyle besliyor” şeklinde konuştu.

Osman Aslan’ın yılan sevgisi ve onlarla kurduğu özel bağ insanları şaşırtmaya devam ediyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir