Kastamonu’da Otomobil Yangını Korkuttu

12 Eylül’de Kastamonu’nun İnebolu ilçesi Yukarı Karaca Mahallesi’nde yaşanan olay, mahalle sakinleri Necmettin (70) ve Zehra (65) Siriş’i korkuya sürükledi. Gece uyurken evlerinin camı taş atılarak kırılan çift, dışarı çıktıklarında park halindeki otomobillerinin ateşe verildiğini fark etti.

Sesleri duyan çift, hemen olayı 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi ve kendi imkanlarıyla yangını söndürmeye çalıştı. İtfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi ve otomobildeki yangın kontrol altına alındı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Necmettin Siriş, yaşadıkları korkuyu anlatırken, "Aracın benzin deposuna alevlerin ulaşmasına çok az kalmıştı. Mazallah bomba gibi patlardı" dedi. Zehra Siriş ise, olayı gerçekleştiren şahsın bulunmasını ve adaletin sağlanmasını istediklerini belirtti.

Çift, otomobilin kırılan camlarını ve yanmış tavanını tamir ettirdi. Ancak tekrar benzer bir olay yaşanma ihtimalinden korktuklarını dile getirdi. Yaşanan bu üzücü olayın ardından çift, güvenlik önlemlerini arttırmaya karar verdiklerini ifade etti.

Olayın sorumlularının bulunması için polis ekiplerinin çalışmaları devam ederken, mahalle sakinleri de tedirginlik içerisinde olayın tekrarlanmaması için önlemler almaya devam ediyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir