İstanbul Taksim Meydanı’nda Elektrik Sıkıntısı Devam Ediyor

İstanbul Taksim Meydanı’nda bulunan bazı büfelere, son bir aydır aralıklarla elektrik veriliyor. Esnaf jeneratörlerle elektrik ihtiyacını karşılarken, BEDAŞ ekiplerinin geçtiğimiz hafta yaptığı çalışmanın ardından dükkanlardaki elektrik sıkıntısının devam ettiği öğrenildi. Bu durum esnafı oldukça zor durumda bırakmış durumda.

Esnafın Çağrısı: Elektrik Sorununu Çözün

Taksim esnafından Yusuf Atalay, yaşadıkları sıkıntıları şu sözlerle dile getirdi: “Bir aydan beri Taksim Meydanı’nda çok sıkıntı çekiyoruz. Her gün elektriğimiz kesiliyor. Saatlerimiz yanıyor, makinalarımız çalışmıyor. Bizim işimiz elektriğe bağlı ve bu durum bizi gerçekten zor durumda bırakıyor. Yetkililere sesleniyorum, lütfen bizi duyun ve bu sorunu çözün. Taksim Meydanı’ndaki esnaflar olarak çok zor durumdayız, sezondayız ve işlerimizi yapamıyoruz.”

Esnafın Çağrısı: Yetkililerden Yardım Bekliyoruz

Bir diğer esnaf Ferhat Ateş ise, durumu şu şekilde açıkladı: “Taksim Meydanı’nda elektrik problemi var. Elektrikler sürekli kesiliyor ve dükkanlarımızda ciddi sorunlar oluşuyor. Jeneratörlerle çalışmak zorunda kalıyoruz ve tüm kazancımızı mazot parasına harcıyoruz. Yetkililerin bir an önce bu duruma müdahale etmesi gerekiyor.”

Elektrik sorununun çözülmesi için esnafların yetkililere yaptığı bu çağrılar devam ederken, Taksim Meydanı’ndaki esnafın yaşadığı zorluklar dikkat çekmeye devam ediyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir