Narin Güran’ın 21 Ağustos tarihinde kaybolmasıyla başlayan arama çalışmaları sonucunda 19 gün sonra cansız bedeni bulundu. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cenaze, detaylı otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Üzeri taşlarla gizlenen Narin’in cansız bedeninin dere kenarında çuval içerisinde bulunması, cinayetin planlı ve örtbas edilmeye çalışıldığına işaret ediyor. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, arama çalışmalarının titizlikle yürütüldüğünü ve adli soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

Emekli Emniyet Müdürü Haydar Özdemir, çuval içinde bulunmasının, Narin’in öldürüldüğü yerin orası olmadığını gösterdiğini ifade etti. Özdemir, Narin’in taşınarak dere yatağına atıldığını ve olay yerinin gerçek olamayabileceğini vurguladı.

Benzinlikte alınan bir ifadeye göre Narin’in baygın bir şekilde taşındığı ve dere yatağına atıldığı bilgisi basına yansımıştı. Muhtemelen cesedin kötü kokular yaymaması için suyun altına atıldığı düşünülüyor. Kamufle edilmesi için çuvalın içine konulmuş olabileceği belirtiliyor.

Son olarak, Milli Savunma Bakanlığı’nın duyurusuna göre, Suriye ve Irak’ın kuzeyinde 16 teröristin etkisiz hale getirildiği bilgisi paylaşıldı. Bu gelişmeler, ülkemizde ve komşu ülkelerde yaşanan olayların güvenlik açısından önemini bir kez daha ortaya koyuyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir