Narin’in babası Arif Güran ifadesinde, Salim ile aralarında herhangi bir problem olmadığını belirtti. Alacak verecek meselelerinin olduğunu ancak bunların çözüldüğünü ifade etti. Tarlalarıyla ilgili hesaplarının da düzgün olduğunu ve Salim’in bu durumda bir kesinti yapabileceğini söyledi. Sadece bahsettiği alacak vereceğin 15 gün geciktiğini belirtti.

Narin’in abisi Enes Güran, kız kardeşinin kaybolduğunu annesinden öğrendiğini ve olay günü köye askere gitmek için geldiğini söyledi. Narin’in camiye gitmek üzere ayrıldığını ve o gün uyuyarak geçirdiğini ifade etti. Kardeşini çok sevdiğini ve hiç kimseyle sorunlarının olmadığını belirtti.

Narin’i ararken mısır koçanlarına çarptıklarını ve bu nedenle küçük çiziklerin olabileceğini fark ettiklerini söyledi. Annesinin 3 kez amcasını aradığını ve olayın ardından yaşadığı üzüntüden kendine zarar verdiğini belirtti.

Narin Güran cinayeti kapsamında gözaltına alınan anne Yüksel Güran’ın savcılıkta verdiği ifadeye göre, 22 şüpheliden 9’u tutuklama talebiyle, 3’ü adli kontrol talebiyle nöbetçi sulh ceza hakemliğine sevk edildi. Anne ve kardeşi de tutuklama talebiyle şüpheliler arasında yer alıyor. Baba ise serbest bırakıldı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir