Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adalet konusundaki açıklamaları şu şekildedir:

Adalet akademisini güçlendirerek hakim ve savcıların en iyi şekilde yetişmeleri için önemli adımlar attık. Son 22 yılda hukuk eğitimi alan insan sayısında önemli bir artış sağladık.

Narin Cinayeti Soruşturması Genişletiliyor

  • Narin cinayetinde delillerin sistematik bir şekilde karartıldığı ortaya çıktı. Yenge Hediye Güran dün adliyeye sevk edildi ve sahte ihbar yapan 2 akraba da gözaltına alındı.

    Türkiye SİHA Pazarında Lider Konumda

  • Türkiye, Amerikan araştırma kuruluşu CNAS tarafından SİHA pazarında açık ara lider olarak belirlendi. Bayraktar TB2’ye olan ilginin artması ve kısa teslimat süreleri Türkiye’yi zirveye taşıdı.

    MOSSAD’a Cami Videosu Skandalı

  • İsrail istihbaratının Filistin vatandaşları ve Hamas bağlantılı kişilerin adreslerini ve görüntülerini ele geçirerek MOSSAD ile paylaştığı iddiaları üzerine 20 sanık hakkında 45 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

    AYM’den Önemli Karar

  • Anayasa Mahkemesi, maaşına yapılan zam oranından memnuniyetsizlik yaşayan bir yöneticinin tazminatsız işten çıkarılmasını ifade özgürlüğü ihlali olarak değerlendirdi ve karara itiraz etti.

    Bu gelişmeler ülkemizde ve dünyada gündem oluşturmaya devam ediyor. Adaletin tesis edilmesi ve hukukun üstünlüğü için çalışmalarımız kararlılıkla devam edecek.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir