18 Ağustos Pazar günü saat 23.00 sıralarında Fenerbahçe Mahallesi, Saldıray Sokak’ta bulunan 15 katlı binanın 2’inci katında gerçekleşen olayda, makine mühendisi ve amatör müzisyen Çınar Ersanlı’dan haber alamayan yakınları, daire kapısını çaldı. Kapının açılmaması üzerine çilingir yardımıyla içeri giren yakınları, Ersanlı’nın salonda bağlı ve hareketsiz halde yattığını gördü.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Ersanlı’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılarak kesin ölüm nedeni belirlenmek üzere incelenmeye alındı. Ardından Ersanlı’nın cenazesi İzmir’de defnedildi.

Mahalle sakinleri, olayın detaylarını paylaşırken, 2 şüpheliyi gördüklerini ve içeriye girdiklerinde Ersanlı’nın bağlı halde bulunduğunu ifade ettiler. Ersanlı’nın annesinin büyük üzüntü yaşadığı belirtildi. Ersanlı’nın müzisyenlik yaptığı ve dört üniversite bitirdiği bilgisi de paylaşıldı.

Bu trajik olayın ardından, İzmir’de yaşayan Selim Kaya’nın evinin orman yangınında küle dönmesi de dikkat çekici bir başka olay oldu. Çorum’dan İzmir’e taşınan Kaya, üçüncü kez evini yangında kaybetmiş oldu.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir