Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, “Çelik Kubbe’nin uzun menzil ve yüksek irtifadaki caydırıcı gücü SİPER Projesi ile, Bölge Hava Savunması kapsamında Stratejik Tesislerin düşman taarruzlarına karşı Uzun Menzilde ve Dağıtık Mimaride Hava Savunmasının sağlanmasına imkan vermesini hedefliyoruz” açıklamasında bulundu. SİPER Ürün 1’in bu yıl sonuna kadar Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın envanterine alınması planlanıyor.

Roketsan Genel Müdürü Murat İkinci, Çelik Kubbe’nin, Türkiye’nin tamamını havadan gelecek saldırılara karşı koruyacak bir sistem olduğunu belirterek, Türkiye’nin ender ülkelerden biri olacağını vurguladı.

Narin Güran cinayeti soruşturmasında, kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın yengesi Hediye Güran dün adliyeye sevk edildi. Sahte ihbar yapan 2 akraba daha gözaltına alındı. Soruşturma genişletilerek devam ederken, aile üyelerinin sistematik şekilde delil karartma eylemi gerçekleştirdiği tespit edildi.

Yeni dönemde asgari ücretin belirlenmesine yaklaşık 3.5 aylık bir zaman kaldı. Hükümet cephesi yıl sonu enflasyon tahminini revize etti. OVP’deki hedefe göre yıl sonunda enflasyonun %41.5’e gerileyeceği tahmin ediliyor. Bu duruma göre asgari ücrete zam oranı nasıl olacak? Refah payı gündeme gelecek mi? Detaylar haberimizde…

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir