Bostankent köyünde piknik yaparken meydana gelen faciada 5 kişi hayatını kaybetti. Rabia Karakaya (13) göle girerken boğulmaya başladı ve ailesi onu kurtarmak için suya girdi. Ancak Rabia, Yasin ve Edanur Karakaya ile Eylül Tekin’in cansız bedenleri sudan çıkarıldı. Fatma Hediye Karakaya’nın ise gece saatlerinde bulunup çıkarıldığı belirtildi. Cenazeler Muş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı ve defnedildi.

DÜĞÜN HAZIRLIKLARI YAPILIYORDU
Yasin Karakaya’nın arkadaşları mezar başında dua ederken, Edanur Karakaya’nın nişanlı olduğu ve düğün hazırlıkları yaptığı, Fatma Hediye Karakaya’nın ise 1 yıl önce evlendiği ve 8 aylık hamile olduğu öğrenildi. Rabia, Yasin ve Edanur kardeşler, 2016 yılında hayatını kaybeden annelerinin yanına defnedildi.

‘5 CANIMIZ HAYATINI KAYBETTİ’
Köy muhtarı Ali Rıza Tekin, olayın ardından büyük bir yasın hakim olduğunu belirtti. Rabia’nın boğulması sonucu yaşanan faciada toplam 5 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Ankara Altındağ’da ise belediyeye ait barınağın yakınında 11 köpeğin ölü bulunmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Hayvanseverlerin tepkileri üzerine belediye tarafından yapılan açıklamada, söz konusu alanın hayvan mezarlığı olduğu belirtildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir