CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa’ya ziyaret gerçekleştirdi. Programının 3. gününde dağ ilçesi Harmancık’ı ziyaret etti. Özel, kendi kullandığı otomobille ilçeye gelerek, Harmancık Belediye Başkanı Haşim Ali Arıkan’ı ziyaret etti. Bursa Milletvekilleri ve partililer de ziyarete eşlik etti.

Özgür Özel ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Harmancık’ın önemine vurgu yaparak, ilçenin tarihi ve psikolojik önemine değindi. Belediye başkanlarına teşekkür ederek, yapılan hizmetlerin önemini vurguladı. Özel, dağ ilçeleri Orhaneli, Keles ve Büyükorhan’ı da ziyaret edeceğini belirtti.

Özgür Özel, hükümet eleştirilerine cevap verirken, Türkiye’nin birinci partisi olarak Cumhuriyet Halk Partisi’ni tanımladı. Partisinin vatanseverlik ve millet sevgisi üzerine kurulu olduğunu vurguladı. İktidarla gereksiz polemiklere girilmemesi gerektiğini belirterek, halkın sorunlarına odaklanılması gerektiğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ekonomik krize dikkat çekerek, en düşük emekli maaşının düşüşüne değindi. Belediyelerin sunduğu hizmetlerin önemine dikkat çekti ve Kent Lokantaları projesinin başarısından memnuniyet duyduğunu ifade etti. Ayrıca, askıda yemek uygulamasının yaygınlaştırılması çağrısında bulundu.

Son olarak, Bursa’daki CHP’li belediyelerin 100 günlük icraatlarını takdirle karşıladığını belirten Özel, halka hizmet etme kararlılığını vurguladı. Türkiye’nin makus tarihini değiştirmek, halkçı belediyecilik anlayışını sürdürmek ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisini iktidar yapmak için yola çıktıklarını söyledi.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir