Diyarbakır’da yaşanan vahim olayda 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni dereye taşındıktan sonra itiraf eden tutuklu Nevzat Bahtiyar, yeniden ifade verdi. Bahtiyar, amca Salim Güran’ın, Narin’in annesi Yüksel Güran ile cinsel ilişkide bulunduğunu ve Narin’in bunu gördüğü için öldürüldüğünü iddia etti.

Bahtiyar, daha önceki ifadelerinde olayın sıcaklığı ve tehditler nedeniyle farklı anlattığını belirterek 21 Ağustos günü yaşananları anlattı. Salim Güran’ı su meselesi yüzünden aradığını ve daha sonra Salim’in kendisini yanına çağırdığını söyledi. Salim ile Arif Güran’ın evine girdiklerini belirten Bahtiyar, bir odada hareketsiz yatan Narin’i gördüğünü ve Salim’in ona suç ortaklığı teklif ettiğini anlattı.

Bahtiyar, Salim’in Narin’in cesedini battaniyenin içine bıraktığını ve cesedi Eğertutmaz Deresi’ne atmalarını istediğini söyledi. Cesedi aracının arka koltuğuna bıraktığını ve Salim’in cesedi yok etmesini istediğini belirtti.

Ayrıca, geçmiş yıllarda Tavşantepe Köyü’nde 15 çocuğun öldüğü, bunlardan dokuzunun Güran Ailesi’nden olduğu bilgisine de ulaşıldı.

Narin Güran’ın ölüm tarihi açıklandı ve otopsi raporu ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Ayrıca yenge Hediye Güran’ın tutuklanması ve ilk ifadesinin ortaya çıkmasıyla cinayetle ilgili gelişmeler devam ediyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir