Türkiye’de Artan Şiddet Olayları

Silahlanmanın arttığı Türkiye’de, ülkenin farklı kentlerinde yaşanan şiddet olayları can almaya devam ediyor. Önceki gün meydana gelen olaylarda 8 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı. Temmuz ayında ise 151 cinayet olayı yaşandı. Bu cinayetlerin 98’i silahla, 39’u kesici aletle, dördü darpla işlendi.

Komşu Kavgası: 3 Ölü

Ankara’nın Keçiören ilçesinde, aralarında 3 gün önce tartışma yaşanan komşular arasında gece saatlerinde kavga çıktı. Mecnun Ekinci, komşuları Mücahit Zurnacı, Murat Zurnacı, Şengül Zurnacı ve Mustafa Öztürk’e tabancayla ateş ederek kaçtı. Polisin olay yerine gelmesiyle Mücahit Zurnacı, Murat Zurnacı ve Mustafa Öztürk’ün hayatını kaybettiği belirlendi. Şengül Zurnacı ise hastaneye kaldırıldı. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Akrabalar Arasında Kavga

Yine Ankara’da Yenimahalle Toptancı Hali’nde, akraba 2 grup arasında yer tartışması çıktı. Tartışma silahlı kavgaya dönüşürken, F.K. adlı şahıs karşı gruba ateş açtı. Yaralanan Ömer Koçyiğit, Gürkan Koçyiğit, Fevzi Miraç K. ve Ali B. hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Esenyurt’ta Sitede Çatışma

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde, bir sitede henüz bilinmeyen nedenle 2 grup arasında silahlı çatışma yaşandı. Yaralanan dört kişi hastaneye kaldırıldı, ancak Yusuf Sancar hayatını kaybetti. Polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Çay İçerken Öldürüldü

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde, otomobil ve dükkanlara ateş açıp kaçan şüphelilerden biri, Ahmet Satan’ı çay içerken vurarak öldürdü. Olayın ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Ölen de Öldüren de 20 Yaşında

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Abdullah Öztürk ile husumetli olan Kayra Ferman Demirtürk arasında çıkan kavgada, Demirtürk bıçakla Öztürk’ü öldürdü. Zanlı gözaltına alındı.

Pala ve Bıçakla Tekne Baskını

Antalya Kaleiçi Yat Limanı’nda, Yaşar P. ve Mehmet D. adlı şahıslar, bir tekne çalışanının kız kardeşini rahatsız ettiğini iddia ederek tekneye saldırdı. Saldırganlar, pala ve bıçaklarla 3 kişiyi yaraladı. Saldırganlar yakalandı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir