İstanbul’da iş yerlerini kurşunlayan organize suç örgütü üyesi 15 şüpheli yakalandı. Operasyonlar Zeytinburnu, Beşiktaş, Kartal, Bağcılar, Eyüpsultan, Bayrampaşa, Bahçelievler, Sultanbeyli ve Ataşehir ilçelerinde gerçekleştirildi. Şüpheliler arasında suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, kasten adam öldürmeye teşebbüs, 6136 Sayılı Kanuna muhalefet, yağma, silahla tehdit, iş yeri kurşunlaması, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, mala zarar verme gibi suçlarla ilişkilendirildi. Örgüt üyeleri, yurt dışındaki elebaşıları tarafından yönlendiriliyordu.

Operasyonlar sonucunda 14 şüpheli tutuklandı, 1 kişinin ise işlemleri devam ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlarda, şüphelilerin birçok suç eylemine karıştığı tespit edildi. Ruhsatsız tabancalar, uzun namlulu silah, otomatik tabanca, hassas terazi, uyuşturucu madde, döviz ve Türk Lirası ele geçirildi.

Operasyonları gerçekleştiren polis ekipleri tebrik edildi ve milletin dualarıyla desteklendi. Organize suç örgütlerine karşı mücadele devam edecek ve sokaklarda bu tür suçlara izin verilmeyecek. Allah polislerimizin yardımcısı olsun.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir