İstanbul ve Yalova’da Gerçekleşen Narkoçelik Operasyonu Hakkında Detaylar

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son günlerde gerçekleşen Narkoçelik operasyonlarının detaylarını paylaştı. Uluslararası uyuşturucu trafiğine ve zehir tacirlerine asla geçit verilmeyeceğini vurgulayan Bakan Yerlikaya, İstanbul ve Yalova’da düzenlenen operasyonlarda 1 ton 549 kg metamfetaminin ele geçirildiğini açıkladı.

Operasyonlar sonucunda zehir taciri ve imalatçısı 8 şüphelinin yakalandığı belirtildi. Ülkenin ulusal ve uluslararası zehir tacirlerinden temizlenmesi için kararlı olduklarını vurgulayan Bakan Yerlikaya, operasyonların devam edeceğini ifade etti.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleşen operasyonlarda, İran’dan ülkeye gönderilen uyarıcı maddeleri ayrıştırma ve imal etmekle görevli uzman şahısların tespit edildiği ve metamfetamin üretimine başlandığı belirtildi. İstanbul ve Yalova’da gerçekleşen operasyonlarda toplamda 1 ton 549 kg metamfetamin ele geçirildi.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı ve operasyonlara katılan güvenlik güçlerini tebrik eden Bakan Yerlikaya, operasyonlara destek veren polis ve jandarma ekiplerine teşekkürlerini iletti.

Bu tür suç örgütlerine karşı yürütülen operasyonların devam edeceği belirtilirken, halkın da güvenliği için güçlü bir şekilde mücadele edileceği vurgulandı. Allah görevli güvenlik güçlerine yardım etsin, milletimizin duaları onlarla olsun.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir