İnegöl-Bursa Yolu Huzur Mahallesi’nde Trafik Kazası Meydana Geldi

Bugün saat 16.30 sıralarında İnegöl-Bursa yolu Huzur Mahallesi mevkisinde bir trafik kazası meydana geldi. Kazada Bursa’dan İnegöl’e seyir halinde olan İbrahim D. (37) yönetimindeki 34 KAP 281 plakalı otomobil, önünde aniden yavaşlayan Osman E.’nin (48) kullandığı 16 VV 071 plakalı cipe çarptı.

Yaralılar Ambulanslarla Hastaneye Kaldırıldı

Kazada otomobil sürücüsü İbrahim D. ve eşi Şeyma D. (29) ile çocukları Nilüfer D. (7) ve Ejder Onur D. (5) yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Nilüfer’in kaza sonrasında bile oyuncak bebeğini elinden bırakmadığı gözlemlendi. Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Trafik Kazası Anında Oyuncak Bebeğini Bırakmayan Nilüfer’in Şaşırtıcı Tavrı

Kaza anında bile oyuncak bebeğini bırakmayan 7 yaşındaki Nilüfer’in tavrı herkesi şaşırttı. Nilüfer’in sevgi dolu davranışı, olayın duygusal yönünü de ortaya koydu.

Trafik Kazasında Yaralanan Aile İnegöl Devlet Hastanesi’nde Tedavi Altında

Kazada yaralanan aile üyeleri, İnegöl Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilen aile fertlerinin tedavileri devam ediyor.

Trafik Kazası İle İlgili Soruşturma Sürüyor

Kazaya karışan araç sürücüleri hakkında soruşturma başlatıldı. Trafik kazasının detayları ve sorumluları belirlenmeye çalışılıyor. Kazayla ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir