Zehra Alın, Kahramanmaraş merkezli depremlerde ailesiyle birlikte annesini ve babasını kaybettikten sonra annesinden kalan yüzüğü kaybetti. Hatay’ın Arsuz ilçesinde tatil yaparken yüzüğü kaybolan Alın, sosyal medyada paylaşım yaparak yardım istedi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Arsuz Belediye Başkanı harekete geçerek yüzüğü bulmak için ekipleri seferber etti. Alın, depremde ailesini kaybettikten sonra içinde kimsesizlik hissi olduğunu söyledi. Ancak yüzüğü bulunmasa bile hala umudunu koruduğunu belirtti.

Zehra Alın’ın çabalarıyla Hatay ve Arsuz belediyeleri sahil ve denizde detektörlerle ve dalgıçlarla yüzüğü aramaya başladı. Alın’ın duyarlılığına teşekkür eden Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, yüzüğü bulup Alın’a teslim etmek istediklerini ifade etti.

Alın’ın hikayesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve milyonlarca kişiye ulaştı. Alın, yüzüğü bulunsa da bulunmasa da destek olan herkese teşekkür etti. Umudunu kaybetmeyen Alın, anısını taşıdığı yüzüğe kavuşmayı umut ettiğini belirtti.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir