Kütahya’da iki gün boyunca kayıp olan zihinsel engelli yaşlı adam, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki inşaat halindeki bir binanın asansör boşluğunda bulundu. İşçilerin fark etmesi üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi ve sağlık, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi yapılan adamın Nuri Savaş olduğu belirlendi. Kütahya Belediyesine bağlı itfaiye ekibi tarafından kurtarılan Savaş, Kütahya Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bu olayın yanı sıra Kütahya’da zincirleme kaza meydana geldi, 1 kişi hayatını kaybetti ve 8 kişi yaralandı. Ayrıca, Çavdarhisar ilçesinde bir baba ve engelli kızının ölü olarak bulunduğu başka bir olay da yaşandı.

Diğer taraftan, Kütahya’da 7 ve 9 yaşlarındaki iki çocuk, kağıt parçasıyla bir minibüsü ateşe verdi. Bu olay güvenlik kamerasına yansıdı. Ayrıca, şehirde silah sesleri duyulması üzerine polis ve sağlık ekipleri bir binaya gitti ve 2 kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir