İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, FETÖ’ye yönelik gerçekleştirilen “KISKAÇ-27” operasyonları hakkında detayları paylaştı. Operasyonlarda 39 şüphelinin yakalandığını belirten Bakan Yerlikaya, FETÖ’cülere göz açtırmayacaklarını ve operasyonların kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanlığı, İstihbarat Başkanlığı ve KOM Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlarda Adana, Antalya, Balıkesir, Bursa, Çorum, Denizli, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Kocaeli, Manisa, Malatya, Mardin, Osmaniye, Samsun, Şanlıurfa ve Zonguldak illerinde FETÖ’ye yönelik çalışmalar yapıldığı belirtildi.

Operasyonlar sonucunda şüphelilerin örgütün farklı yapılanmalarında faaliyet gösterdikleri, ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları, ByLock programını kullandıkları ve hapis cezası ile arandıkları tespit edildi. Ayrıca operasyonlar sırasında çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik ederek, milletin dualarının kendileriyle olduğunu ifade etti. Operasyonların devam edeceğini ve terör örgütleri ile iş birlikçilerine karşı kararlı bir şekilde mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir