Andırın ilçesine bağlı Çokak Mahallesinde Nail Yener isimli engelli çoban, S.G. isimli genç kız tarafından önce tokatla sonra da sopa ile öldüresiye dövülmüş kız kardeşi M.G. ise bu anları saniye saniye cep telefonuyla görüntülenmişti.

Sosyal medyada olayın ortaya çıkmasının ardından iki genç kız gözaltına alınıp adliyeye sevk edilmiş ve engelli çobana “bizi taciz etti” suçlamasında bulunmuştu. Engelli çoban ifadesi alındıktan sonra serbest kaldı.

Çoban Yener, olayla ilgili basın mensuplarına verdiği açıklamada, “Ben hayvan otlatırken geldiler ve beni dövdüler. En son sopayla kafama vurdular. Kanlar içinde kaldım. Çok dövdüler, ellerinden zor kaçıp eve gittim” dedi. Yener, genç kızların alkol istediklerini almayınca kendisini darp ettiklerini belirtti.

Daha sonra iki kız kardeşin adliyedeki sorgusu devam ediyor.

Görüntüyü çeken M.G. ise çobanı tehdit ettiği görüntüde, “Sen bana bir dokun 15 yaşındaki kızı taciz ediyor derler. Direkt hapse girersin. Bu görüntüyle de 15 yaşındaki kızı taciz ediyor diye savcıya şikayet edeceğim. Sen şu anda 15 yaşındaki kızı taciz ediyorsun. Senin parmak izin yarın çıkacak” ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olay hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaparak vatandaşa yapılan şiddetin kabul edilemez olduğunu belirtti.

Kahramanmaraş Valiliği tarafından yapılan açıklamada, N.Y’nin darbedilmesine ilişkin videonun sosyal medyada paylaşıldığı ve darbeden şahısların tutuklandığı bildirildi. N.Y’nin darp raporu aldığı ve şüphelilerin “silahla nitelikli yaralama” suçundan tutuklandığı belirtildi.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir