Önceki gece yaşanan olay, Bursa’nın Osmangazi ilçesinde meydana geldi. S.B. ve H.K. adlı çift arasında çıkan tartışma, kısa sürede büyüdü. Tartışmanın ardından S.B., kız arkadaşı H.K.’yı evinin önüne getirdi ve burada şiddet uygulamaya başladı. H.K. kendisini savunmak için telefonunu S.B.’nin yüzüne fırlattı. Ardından darp edilen H.K., polise başvurarak şikayetçi oldu. Olay anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Görgü tanıkları, olayın çevreye yansıdığını ve polis ekiplerinin ihbar üzerine olay yerine geldiğini belirtti. Şüpheli S.B. ise polis tarafından yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

Bu arada, Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları devam ederken, bir gelişme yaşandı. Aileye ait son açıklamalar da dikkat çekici.

Türkiye genelinde ise bir gecede yaşanan olaylarda 8 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi yaralandı. Cinayetlerin 7’si silahla, 1’i bıçakla işlendi. Bu acı olaylarla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir