İstanbul Ortaköy Mecidiye Mahallesi Sarıbal Sokak’ta meydana gelen kaza, saat 14.30 sıralarında gerçekleşti. Olayda, inşaat malzemeleri yüklü olan 34 CYS 237 plakalı kamyondan forklift ile malzeme indirilirken kamyon kayarak 4 katlı bir binanın girişindeki doğalgaz kutusuna ve daireye çarptı.

İhbar üzerine polis, itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri gaz sızıntısından dolayı binadaki sakinleri tahliye etti. Neyse ki can kaybı veya yaralanma olmazken, binada hasar meydana geldi.

Bina sakinlerinden Cemil Karadağ, kamyonun binanın girişine çarpıp içeri giremediğini belirterek, “İnşaat malzemeleri indiriliyordu, içerde mahsur kalan olmadı. Herkesi tahliye ettiler, şu an müdahale ediyorlar. Kamyon binanın girişine çarptığı için çıkamadılar, sonradan çıktılar” dedi.

Ayten Boz ise kamyonun kayarak doğalgaz kutusuna çarpması sonucu evlerin içinin doğalgaz kokusuyla dolduğunu ve binadaki sakinlerin tahliye edildiğini söyledi.

Baran Çınar Duman ise doğum günü için hazırlık yaptığını ve arkadaşlarını ağırlamak üzere olduğunu ancak bu talihsiz olayın yaşandığını belirtti.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir