Dün gece saat 01.00 sıralarında İstanbul Yeşilköy’deki Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Prof. Dr. Murat Dilmener Hastanesi’nde meydana gelen olayda, yenidoğan yoğun bakım ünitesinin tavanında çökme meydana geldi. Sıcak su tesisatının patlaması sonucu yaşanan bu olayda, 8 bebek tahliye edildi ve hastane koridorunda hasar oluştu. Neyse ki, ölen ya da yaralanan olmadı.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Tahliye işlemlerinin ardından bir bebek sağlık durumu kötüleşerek hayatını kaybetti. Bu üzücü olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul İtfaiyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Bakırköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi’nin yeni doğan yoğun bakım ünitesinde sıcak su tesisatının patlaması sonucu asma tavan çöktü. Ekiplerimiz tarafından 8 bebek tahliye edildi.” açıklaması yer aldı.

İstanbul Valisi Davut Gül, hastaneye giderek incelemelerde bulundu ve tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastanede yaşanan bu üzücü olayın detaylarıyla ilgili soruşturma devam etmektedir.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir