Samsun AK Parti İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Sanayi ve Ticaret Bakanı Mehmet Fatih Kacır, partililerin alın teri sayesinde başarılarının mümkün olduğunu vurguladı. Başarılardan dolayı partililere teşekkür eden Bakan Kacır, Türkiye’nin tam bağımsızlık yolculuğunda önemli adımlar attıklarını belirtti.

Sanayi ve teknoloji alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Bakan Kacır, Türkiye’nin üretim konusunda önemli adımlar attığını ve organize sanayi bölgelerinin sayısını artırdıklarını ifade etti. Ayrıca, Türkiye’nin AR-GE ve inovasyon alanındaki gelişmelerden de bahsetti.

Savunma sanayinde yerlilik, millilik ve bağımsızlığın önemine değinen Bakan Kacır, Türkiye’nin terörle mücadelede ihtiyaç duyduğu savunma sistemlerini kendi imkanlarıyla geliştirdiğini söyledi. Türk savunma sanayisinin dünya çapında başarılara imza attığını belirtti.

Bakan Kacır, Türkiye’nin zorlu bir yolculukta olduğunu ancak milletin birlik ve beraberlik içinde bu zorlukların üstesinden geleceğine inandığını dile getirdi. Dünya genelinde adalete ve merhamete ihtiyaç olduğunu vurgulayan Bakan Kacır, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adalet ve merhametin sesini yükselttiğini belirtti.

Son olarak, Türkiye’nin kalkınma hamlelerine, sanayileşme yolculuğuna ve milli teknoloji hamlesine katkı vermeye devam edeceklerini söyleyen Bakan Kacır, Türk milletinin badireleri atlatmış bir millet olduğunu ve güçlü bir şekilde hedeflerine ilerleyeceğini ifade etti.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir