Narin Güran’ın Kaybolma Olayı

21 Ağustos’ta öğleden sonra Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde yaşanan olayda, Kur’an kursuna giden Narin Güran, kurs çıkışında evine dönmedi. Ailesi kızlarının kayıp olduğunu fark edince kendi imkanlarıyla arama çalışmalarına başladı. Ancak sonuç alınamayınca Narin’in babası Arif Güran, jandarmaya giderek durumu bildirdi. Bölgeye jandarma ekiplerinin yanı sıra AFAD, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama ekipleri ve diğer arama kurtarma birimleri sevk edildi.

Terlik Bulundu, Numarası Farklı

Arama çalışmaları sırasında yol kenarında bir çocuk terliği bulundu. Terliğin Narin’e ait olduğunu düşünen aile, ancak daha sonra terliğin numarasının farklı olduğunu fark etti. Terlik incelenmek üzere laboratuvara gönderildi.

Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

Narin’in kaybolmadan önceki son görüntüleri de ortaya çıktı. Okulun güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Narin’in 4 arkadaşıyla yürüdüğü ve daha sonra evine doğru gittiği görüldü.

Kan Lekeleri Narin’e Ait Değil

Arama çalışmaları sırasında yakınları, kan lekeleri gördü. Ancak yapılan incelemeler sonucunda kan lekelerinin Narin’e ait olmadığı belirlendi.

En Son Görüldüğü Noktada Canlandırma Yapıldı

Arkadaşlarıyla en son görüldüğü noktada canlandırma yapıldı. Pedagog eşliğinde gerçekleştirilen canlandırmada çocuklar, Narin’i en son gördükleri yeri jandarmaya gösterdi.

20 Kilometrelik Kanal Boyunca Arama

Arama çalışmaları hala devam ediyor. Su seviyesi düşürülen sulama kanalında dalgıçlar çalışmalarını sürdürürken, mahalle ve çevresinde geniş kapsamlı aramalar yapılıyor. Bugüne kadar 12 bin 550 araç aranırken, 130 kişinin ifadesi alındı.

Bu süreçte yaşanan gelişmelerin ardından, Narin Güran’ın bulunması için devam eden arama çalışmaları halkın ve yetkililerin gözü önünde sürüyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir