Ankara’da savunma sanayi şirketi sahibi Halil Ünler, 26 Temmuz’da rutin kontrollerini yaptırmak için Sincan’daki özel bir hastaneye gitti. Burada kalp kapaklarının çürüdüğü söylenerek anjiyo ve baypas ameliyatı yapıldı. 30 Temmuz’da taburcu edilen Ünler, 2 Ağustos’ta bayılma hissiyle tekrar hastaneye başvurdu ve 5 Ağustos’ta kalp pili takıldı. Dün sabah kalbinin durduğu ve müdahale edildiği belirtildi; ölüm haberi ise öğle saatlerinde verildi. Ünler’in kızı Merve Ünler Yılmaz, hastaneye suç duyurusunda bulunarak sorumluların cezalandırılmasını istedi.

Ünler ailesinin avukatı Serdar Can, hastanenin maddi çıkar gözeterek yanlış teşhis koyduğunu ve kötüye kullanım suçunu işlediğini belirtti. Hem cezai hem hukuki süreci takip edeceklerini ifade etti.

Hastaneden yapılan açıklamada ise hastanın öyküsünde kalp rahatsızlığı olduğu, yapılan tetkikler sonucunda ameliyat gerektiğinin belirlendiği ve işlemlerin başarılı bir şekilde gerçekleştirildiği vurgulandı. Ancak hastanın kendi başına ayağa kalkıp bayılma geçirmesi sonrasında yapılan müdahalelerin detayları paylaşıldı.

Olayın detaylarına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Soru 1: Halil Ünler’in hangi tarihte hastaneye başvurduğu belirtilmektedir?
Soru 2: Ünler’in kızı ne yaparak hastane hakkında suç duyurusunda bulundu?
Soru 3: Avukat Serdar Can hangi suçlamalarda bulunmuştur?
Soru 4: Hastaneden yapılan açıklamaya göre, hastanın durumu nasıl gelişmiştir?
Soru 5: Olayın tüm detaylarına ulaşmak için hangi linki ziyaret etmek gerekmektedir?

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir