Dün gece saat 23.00 sularında Cumhuriyet Mahallesi Adnan Menderes Caddesi’nde gerçekleşen bir olayda, Tekel bayi işleten Ümit Kaya ve kardeşi Kazım Kaya, dükkanlarını kapatmak üzere hazırlık yaparken mahallelerinden Mete Atak isimli bir kişi içki almak istedi. Ancak saatin geç olduğunu belirterek satış yapamayacaklarını söyleyen Ümit Kaya ile Atak arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşen olayda, Mete Atak bıçakla Ümit ve Kazım Kaya’ya saldırdı. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ümit Kaya, olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Kazım Kaya hastaneye kaldırıldı ve durumunun iyi olduğu belirtildi. Mete Atak ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Kaya kardeşlerin akrabası Ferhat Berber, Mete Atak’ın uyuşturucu etkisinde olduğunu ve son zamanlarda sürekli olarak olay çıkardığını belirtti. Berber, Atak’ın daha önce de benzer saldırılar gerçekleştirdiğini ve kısa süre önce 60 yaşındaki insanlara saldırdığını söyledi. Olayın olduğu bölgenin küçük bir yer olduğunu ve herkesin birbirini tanıdığını vurgulayan Berber, Ümit Kaya’nın Atak’a yardımcı olduğunu ve ona para verdiğini ifade etti.

Ümit Kaya’nın cenazesi bugün ailesi tarafından alınarak Temelli Mezarlığı’nda toprağa verildi. Kazım Kaya’nın ise tedaviye alındığı ve durumunun iyi olduğu belirtildi. Gözaltındaki Mete Atak’ın jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Plajı karıştıran olay! 5 kişi balta ve neşterle polise direndi

‘Ailesiyle pikniğe giden 13 yaşındaki Hiranur boğuldu’ başlıklı habere buradan ulaşabilirsiniz.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir