Gündem

Gündem

. İşte olayın detayları!

Bir öğretmen, sınıfta aniden boğulmaya başlayan öğrencisine hızlıca Heimlich manevrası uygulayarak hayatını kurtardı! O anlar kameralara saniye saniye yansırken, öğretmenin kahramanlığı herkesi duygulandırdı. Detaylar için hemen tıklayın!

Not: Click bait başlıklar genellikle gerçeği abartarak veya çarpıtarak okuyucuyu meraklandırmayı amaçlar, bu başlık da bu tarz bir örnektir. Gerçek hayatta böyle bir durumda her zaman yetkili sağlık personeline başvurulmalıdır.

Molla Bahri İmam Hatip Ortaokulu'nda yaşanan olayda, ders esnasında 7. sınıf öğrencisi Y.S.'nin nefes alamadığını fark eden öğretmen, öğrenciyi sınıftan çıkardı. İlk yardım eğitimi almış olan öğretmen, Heimlich manevrası uygulayarak
Gündem

MSB tarafından yapılan açıklamaya göre, Asos ve Fırat Kalkanı operasyonlarında 6 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi! Detaylar için tıklayın!

Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütlerine karşı başarılı operasyonlarını sürdürüyor. Irak'ın kuzeyi Asos'ta 4 terörist ile Fırat Kalkanı bölgesinde 2 terörist etkisiz hale getirildi. Bakanlık, terörle mücadelede öngörülemez, alışılmadık ve hızlı