Olay, Seyhan ilçesine bağlı Gürselpaşa Mahallesi’ndeki bir diş kliniğinde meydana geldi. İddiaya göre, 22 yaşındaki Orhan A., uzayan diş tedavisi nedeniyle sinirlendi ve gece saatlerinde arkadaşı Muhammed Can K. (21) ile birlikte kliniğe pompalı tüfekle ateş açtı. Daha sonra Muhammed Can K. tarafından sürülen motosikletle olay yerinden kaçtı. Güvenlik kameraları saldırı anlarını kaydetti.

Sabah iş yerini açan 55 yaşındaki Doğan T., silahlı saldırı sonucu camların kırıldığını fark ederek durumu polise bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri olay yerine sevk edildi ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemeler sonucunda şüpheliler evlerinde operasyonla yakalandı.

Orhan A.’nın, “Dişim ağrıyordu, tedavim de uzayınca sinirlendim ateş ettim” şeklinde ifade verdiği öne sürüldü. Tutuklanan Orhan A. ve Muhammed Can K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Güvenlik kamerası görüntüsü: [Buraya güvenlik kamerası görüntüsü eklenebilir.]

Benzer bir olay ise Balıkesir’de yaşandı. Merdivenden düşerek yaralanan ve hastaneye giden bir kadın, kayıt yaptırmak istediğinde hayatının şokunu yaşadı. Detaylar için [buraya haber linki eklenebilir.]

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir