Murat Arlı, otogarda değnekçi olarak çalışan 61 yaşında bir adamdı. Arlı, 16 Aralık 2023 tarihinde kaybolmuş ve ailesi endişelenerek kayıp başvurusunda bulunmuştu. Ancak 10 Mart günü, Karataş ilçesine bağlı Tabaklar Mahallesi’nde, çuval içerisinde battaniyeye sarılı halde bir erkek cesedi sahile vurmuş şekilde bulundu.

Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cesedin Arlı’ya ait olabileceğini düşünerek konuyu araştırmaya başladı. Ceset, Adli Tıp Kurumu’nda otopsi yapıldı ancak ölüm nedeni belirlenemedi çünkü ceset suda çok kalmış ve çürümüştü.

Dedektifler, cesedin Arlı’ya ait olduğunu belirledikten sonra otogara giderek kamera kayıtlarını inceledi. Arlı’nın cep telefonunu takip eden dedektifler, telefonun Kars’ta bir kişi tarafından kullanıldığını tespit etti. Telefonu kullanan kişinin Arlı’nın otogarda birlikte yaşadığı arkadaşının oğlu olduğunu belirledi.

Cinayet dedektifleri 4 ay boyunca iz sürdü ve telefonu kullanan kişiyi bulmayı başardı. Telefonun Arlı’nın arkadaşı Atilla Cücü’nün oğluna gönderildiğini tespit ettiler. Cücü’nün oğlu ile iletişime geçen dedektifler, telefonun babası tarafından gönderildiğini öğrendi. Bunun üzerine 23 Temmuz günü Adana ve Kars’ta yapılan operasyonlarda 5 kişi yakalandı ve gözaltına alındı.

Emniyette yapılan sorgularda Atilla Cücü, bir anlık öfke ile Arlı’yı darbederek öldürdüğünü itiraf etti. Cücü, alkollü olduğunu ve pişmanlık duyduğunu belirtti. Mahkeme kararıyla Cücü tutuklanırken diğer 4 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir