Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde bir olay meydana geldi. Saat 10.00 sıralarında Akdeniz Bulvarı üzerinde gerçekleşen olayda, iddiaya göre plakası alınamayan bir araç sürücüsü, seyir halindeki Özel Halk Otobüsüne arkadan çarptı. Ardından otobüsün önünü kesen sürücü ile otobüs şoförü arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında sürücü, otobüs şoförüne yumruk attıktan sonra kendi aracıyla kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

Olayın ardından otobüs şoförü durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek aracın sürücüsünü tespit etmeye çalıştı. Otobüs şoförü Ferhat İlhan, yaşananları polise anlattı ve olayın detaylarını aktardı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, Ferhat İlhan’ın ifadesini aldıktan sonra sağlık raporu ve diğer işlemler için polis merkezine götürdü. Özel halk otobüsü ise yetkililer tarafından olay yerinden kaldırıldı.

Bu tür olayları yaşamamak adına trafik kurallarına uymak ve sakin bir şekilde iletişim kurmak önemlidir. Trafikte karşılaşılan sorunların şiddete dönüşmemesi için herkesin dikkatli olması gerekmektedir.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir