Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’ta kaybolan ve 8 Eylül’de cansız bedeni bulunan Narin Güran’a ilişkin Adli Tıp 1. İhtisas Kurulu tarafından hazırlanan rapor, ölüm tarihini 21 Ağustos olarak belirledi. Raporda, cinayetin cinsel saldırıya maruz kalıp kalmadığı tıbben değerlendirilemediği, ölümün boğulma sonucu meydana geldiği belirtildi. Ölüm sonrası hayvanlar tarafından bacağın koparılmasına neden olan travmanın meydana geldiği tespit edildi.

Narin Güran’ın abisi Enes Güran’ın kolundaki diş izleriyle ilgili inceleme yapıldı. Adli Tıp 2. İhtisas Kurulu’nun mütalaasının yarın çıkması bekleniyor. Amca Salim Güran’ın gözaltına alınan oğlu Devran Güran’ın ifadesine göre, olay günüyle ilgili WhatsApp yazışmalarını ve arama kayıtlarını sildiği belirlendi. Devran Güran, olay günü Mardin’e düğün davetiyesi dağıtmak için gittiklerini öne sürdü. Aile meclisinin Narin kaybolduktan sonraki günlerde bir karar almadığını savundu.

Narin Güran cinayetiyle ilgili olarak amca Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran’ın tutuklanmasıyla birlikte tutuklu sayısı 12’ye yükseldi. Bu gelişmelerle birlikte soruşturma devam ediyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir