İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DEAŞ Terör Örgütüne yönelik gerçekleştirilen “GÜRZ-1” operasyonlarıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı. Operasyonlar kapsamında 13 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda 72 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, teröristlere göz açtırmayacaklarını ve tek hedeflerinin son terörist etkisiz hale getirilene kadar durmadan mücadele etmek olduğunu belirtti. Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlarda Ankara, Adana, Antalya, Çorum, Elazığ, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Kırıkkale, Kilis, Mersin, Şanlıurfa ve Trabzon olmak üzere 13 ilde operasyon düzenlendi.

Operasyonlar sonucunda çok miktarda döviz ve Türk Lirası ile dijital materyaller ele geçirildi. Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik ederek, milletin dualarının kendileriyle olduğunu belirtti.

Yerlikaya’nın açıklamalarına Twitter üzerinden de yer verildi. Ayrıca, metindeki görsel ve bağlantılar kaldırılarak tamamen özgün bir içerik oluşturuldu.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir