Sarıyer Ayazağa’da Silahlı Saldırı: Olay Anı Güvenlik Kamerasında

Perşembe günü saat 16.30 sularında Sarıyer Ayazağa’da meydana gelen olayda, ticari araç sahibi Erkan Fıçıcı motosikletli iki saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırganlar henüz bilinmeyen bir nedenle Fıçıcı’ya birkaç el ateş açarak ayağından yaraladılar. Olay yerinden kaçan saldırganlar, çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekiplerince yakalandı.

Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, saldırganların Fıçıcı’ya ateş ettikten sonra kaçtığı, Fıçıcı’nın ise vücuduna isabet eden mermilerle yere düştüğü görülüyor. Polis ekipleri olayla ilgili incelemelerde bulunurken, çevredeki tanıklar ise yaşananları anlattı.

Silahlı saldırı esnasında evden silah seslerini duyduğunu belirten bir tanık, olayın ardından sokakta bir kızın babasını çağırdığını ve mahallelinin toplandığını aktardı. Olayın detayları hakkında bilgi veren tanık, saldırganların Fıçıcı’yı pusuya düşürmüş olabileceğini ifade etti.

Olay sonrası polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. Yapılan araştırmada olay yerinde 3 kovan ve bir mermi bulundu. Polis ekipleri, soruşturma kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir