21 Ağustos’ta öğleden sonra Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde yaşanan olayda, Kur’an kursuna giden Narin Güran, çıkışta evine dönmeyince ailesi endişelenerek arama çalışmalarına başladı. Narin’in babası Arif Güran, kızının kayıp olduğunu bildirmek için jandarma karakoluna gitti. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi ve arama çalışmaları başlatıldı.

Arama çalışmaları kapsamında, Narin’in kaybolduğu saatlerde yoldan geçtiği tespit edilen araçlar sorgulandı. Ayrıca mahalledeki evler ve köye giriş yapan araçlarda aramalar yapıldı. Toplamda binlerce aracın arandığı, yüzlerce kişinin ifadesine başvurulduğu ve binlerce dönümlük alanda arama yapıldığı belirtildi.

Narin’in kaybolduğu günkü son görüntüleri de ortaya çıktı. Okulun güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Narin’in arkadaşlarıyla birlikte yürüdüğü ve daha sonra evine doğru gittiği görülüyor.

Arama çalışmaları sürerken, ağabeyi E.G. ve amcası S.G. polis tarafından gözaltına alındı. E.G.’nin serbest bırakılmasının ardından S.G.’nin DNA örneklerinin Narin’in kıyafetlerinden alınan örneklerle eşleştiği belirlendi.

Narin’i bulmak için devam eden arama çalışmalarında, jandarma ve AFAD ekipleri arazide detaylı incelemeler yapıyor. Komandoların buldukları elbise ve bez parçalarını delil olarak alıp incelenmek üzere Adli Tıp Kurumuna gönderdikleri belirtildi.

Narin’in bulunması için ailelerin evlerine güvenlik kamerası takmaya başladığı da belirtiliyor. Aileler, benzer durumların tekrar yaşanmaması için önlemler almaya başlamış durumda.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir