Ömer ve Aysun Fatma Cihan Çifti ve Oğulları Batuhan’ın Ölümü

Dün Erzincan-Sivas kara yolu Sakaltutan mevkisinde meydana gelen kazada, Eren Kılıç yönetimindeki 04 T 0256 plakalı taksi ile eşya yüklü 71 ACY 330 plakalı TIR çarpıştı. Kazada taksinin sürücüsü Eren Kılıç ile araçtaki Ağrı Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ömer Cihan ve Ağrı Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’nde görevli eşi Aysun Fatma Cihan hayatını kaybetti. Yaralanan 3 kişi ise hastaneye kaldırıldı, ancak çocukları Batuhan Cihan kurtarılamadı.

Çiftin Kırşehir’e Tayinleri Çıkmış

Polis memuru Ömer Cihan ile eşi Aysun Fatma Cihan’ın Kırşehir’e tayinlerinin çıktığı belirlendi. Çift ile çocuklarının bu kente giderken kazanın yaşandığı öğrenildi.

Cenaze Töreni

Ömer ve Aysun Fatma Cihan çifti ile oğulları Batuhan’ın cenazeleri, memleketleri Kırşehir’e getirildi. Cenaze namazı Ahievran Camisi’nde kılındı ve Vali, Milletvekili, Belediye Başkanı, Jandarma Komutanı ve Emniyet Müdürü de cenazeye katıldı. Cenaze namazının ardından Cihan ailesi ve vatandaşlar gözyaşları içinde defnedildi. Cenazede fenalaşan babası Ahmet Cihan ve annesi Hekime Cihan büyük acılarını dile getirerek gözyaşı döktü.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir